Welkom bij de 10-Things App Documentatie

Versie 1.02

Leer hoe je de app optimaal kunt gebruiken en haal het beste uit je team elke dag weer!

Hoe gebruik je dé briefing app voor de horeca?

Om je dagelijks te focussen op 10 dingen, een briefing in 10-Things is opgebouwd uit drie modules: een pre-briefing, briefing en de-briefing. Van het goed voorbereiden van je briefing door zelf gemaakte focuspunten, of geinspireerd door onze app, tot het geven van een goede briefing en uiteindelijk het evalueren en documenteren van de dagelijkse prestaties op de werkvloer.

Benieuwd hoe je de ultieme briefing app voor de horeca gebruikt?

In 10-Things draait alles om het focussen op jouw dagelijkse top 10 taken. De briefing in 10-Things is opgebouwd uit drie essentiële modules: de pre-briefing, briefing en de-briefing.

Begin met het voorbereiden van je briefing door zelf je focuspunten te formuleren, of laat je inspireren door onze app. Geef vervolgens een krachtige briefing aan je team, waarin je hen op de hoogte brengt van de belangrijkste taken en prioriteiten voor de dag.

Na een productieve dag op de werkvloer, rond je af met de de-briefing waarin je de prestaties evalueert en documenteert. Met 10-Things wordt het runnen van je horecazaak een gestroomlijnd proces van begin tot eind!

10-Things Pilot Roadmap

We zijn super enthousiast om van start te gaan voor onze pilot, waarin we de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze gloednieuwe app, 10-Things, gaan finetunen!

Jouw feedback en suggesties zijn essentieel voor ons. Met de roadmap die we hebben opgesteld, krijg je een helder beeld van wat je allemaal kunt verwachten tijdens de testfase.

Laten we samen deze app naar een hoger niveau tillen!

10-Things roadmap